Biasiswa Kerajaan Arab Saudi 2023 - Senarai Tawaran Biasiswa Malaysia 2024 | Malaysia Scholarship 2024 List

Biasiswa Kerajaan Arab Saudi 2023

Biasiswa Kerajaan Arab Saudi merupakan sebuah program biasiswa luar negara yang mempelawa warganegara Malaysia yang berminat untuk mengikuti pengajian di peringkat Diploma, Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Sarjana dan Ijazah Kedoktoran di universiti-universiti terkemuka Arab Saudi.

Baca juga: Senarai Biasiswa 2023/2024

Antara bidang pengajian yang ditawarkan adalah seperti Sains Politik, Undang-Undang, Pengkhususan Pendidikan, Pentadbiran Perniagaan, Ekonomi, Kejuruteraan, Sains Komputer, Pertanian, Syariah dan Pengajian Bahasa.

Cara Memohon Biasiswa:

Calon perlu memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur dan membuat permohonan secara dalam talian.

Iklan Biasiswa Kerajaan Arab Saudi

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan yang tidak menerima sebarang maklum balas mengikut tempoh yang ditetapkan dianggap tidak berjaya.

Segala perbelanjaan menghadiri temuduga adalah tanggungjawab pemohon sendiri.

Kongsikan pada semua.. Moga berjaya!

=========================================
Saluran Info Tawaran Biasiswa Terkini:
Facebook: www.facebook.com/TawaranBiasiswa
=========================================
Tarikh tutup: 1 Januari 2023
Biasiswa Kerajaan Arab Saudi
Sumber: MOHE

Stay updated on the latest scholarships!

Facebook: www.facebook.com/TawaranBiasiswa
Telegram: www.t.me/scholarshipmalaysiaPlease be informed that this list of Top Scholarship in Malaysia 2024/2025 will be updated periodically. Kindly visit our website regularly for timely information and opportunities to secure valuable scholarships that can shape your future. Don't miss out ;)